Sök Meny
Såld

Kungsbacka / Frillesås / Lärkbacken 11a

Ett bekvämt boende om ca 62 kvm i ett lugnt område i Frillesås. Gång- och cykelavstånd till skola, service, kommunikationer men även underbara salta bad vid såväl klippa som sandstrand. Här finns ett sovrum, kök och vardagsrum samt ett kombinerat tvätt- och badrum. Förvaring i klädkammaren men även förrådet (groventrén) med möjlighet till ombyggnation för ytterligare sovrum. Ett underbart uterum med skjutdörrar mot den trevliga trädgården som erbjuder både frukt och bär. En egen garageplats i garagelänga samt ett gemensamt redskapsförråd och tvättstuga för föreningens medlemmar.
Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Kungsbacka / Frillesås
Lärkbacken 11a
Slutpris: 1 910 000 kr
Boarea: 62 kvm
Avgift: 4 294 kr/mån
Driftkostnad: 842 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1
Såld: 2017-09-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Frillesås / Lärkbacken