Din mäklare i Åsa

Mäklarhuset ÅsaBesöksadress

Polisvägen 13 439 54 ÅSA

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Åsa ska du känna dig trygg med at få personlig och engagerad service av högst kvalitet.

Våra mäklare kan Åsa

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Åsa drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Åsas skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Åsa idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklaruhset Åsa


Våra områden

Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Åsa Polisvägen 13 439 54 ÅSA

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad i Åsa


Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkommen till Mäklarhuset Åsa!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.