Backstugevägen 1 / Grimeton / Varberg

På landet med grannar! Renoverad 1,5-plansvilla på hörntomt med solig altan med spabad!

Slutpris
2 625 000 kr
Boarea/biarea
122/17 kvm
Driftkostnad
31 632 kr/år
Totalareal
841 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Backstugevägen såldes av oss 2019-02-17. Se alla våra försäljningar i Grimeton samt även på Backstugevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grimeton är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hem! Med lantligt läge på hörntomt i mysigt område bjuder vi nu in till visning av denna hemtrevliga 1,5-plansvilla med friliggande garage och förråd. De senaste 5 åren har i princip samtliga ytskikt målats eller tapetserats. Entréplan fördelar sig på renoverat kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till altan med spabad åt väster och en trevlig farstukvist åt öster. Vidare finns 2 sovrum, helkaklat badrum 2018, rejäl tvättstuga/groventré och förråd. På ovanvåningen finns ett allrum, ett stort sovrum, toalett och klädkammare. Huset är beläget i ett litet, mysigt bostadsområde med naturen uinpå knuten och strax intill Varbergs Golfklubbs östra bana. Till Varberg centrum har du ca 16 km och till Rolfstorp med förskola, skola och affär är det ca 4 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration