Gårdskullavägen 3 A

Gårdskullavägen 3 A

Slutpris

3 200 000 kr


Gårdskulla— Kungsbacka

Gårdskullavägen 3 A


Slutpris
3 200 000 kr

Gårdskulla— Kungsbacka

GAVEL 4:A - MED FÖNSTER ÅT FLERA VÄDERSTRECK - BALKONG I SOLIGT LÄGE!

Välkommen till denna fina och hemtrevliga 4:an belägen i populära Gårdskulla endast en trappa upp. Bostaden är omsorgsfullt renoverad och har fönster åt tre väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp!

Bostaden har ett stort och välplanerat kök med köksö. Trevligt matplats framför fönsterpartiet. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier och vackra pardörrar. Från vardagsrummet når du balkongen som är belägen i ett soligt söderläge. Tre rogivande och ljusa sovrum. Det ena används idag som matsal men går enkelt att göra om till sovrum för den som önskar. Ett helkaklat badrum inrett med dusch, toppmatad tvättmaskin, kommod med förvaring samt spegel och toalett. Bostaden har gott om förvaringsutrymmen i flera garderober samt att det finns två rymliga förråd i källarplan.

Här bor du i en trivsam och välskött förening med en stor och härlig innergården med lekplats, bänkar samt grillplats. Med närhet till naturen men bara ett stenkast i från Kungsbacka station där du enkelt tar pendeltåget in till centrala Göteborg på 26 minuter, tåget går varje kvart i rusningstid. Utöver pendeltåg går även Öresundståget 2 gånger i timmen och det tar 21 minuter. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill leva ett aktivt liv med närhet till både kommunikationer, affärer och restauranger men ändå bo tyst och lugnt. I Gårdskulla finns det både bostadsrätter och villor. Forsgårdens Golfklubb ligger på bekvämt promenadavstånd.

Välkommen med din intresseanmälan så berättar jag mer.


Boarea
90 kvm
Avgift
4 585 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-04

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Gårdskullavägen såldes av oss 2023-07-04. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Gårdskullavägen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.