Björkrisvägen 17

Björkrisvägen 17

Slutpris

2 435 000 kr


Björkris— Kungsbacka

Björkrisvägen 17


Slutpris
2 435 000 kr

Björkris— Kungsbacka

2:A MED STOR BALKONG I VÄSTER - Hiss finns!

Välkomna till en lägenhet som har allt! Här är det bara att flytta in och trivas. Bostaden ligger på andra våningen med en stor balkong i soldränkt västerläge. Hiss finns!

Hallen är rymlig med flera garderober. Badrummet är helkaklat med egen tvättsektion, extra brett handfat och mycket förvaring. Köket går i vitt och ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket gör den sociala delen i lägenheten lättmöblerad, med möjlighet att bygga in en köksö om man så önskar. Annars ryms ett stort matbord samt en soffgrupp. Sovrummet är av det rymligare laget med 4 rejäla garderober. Balkongen når ni från vardagsrummet, och dessa balkonger är en av de största i området. Här kan man grilla, njuta av eftermiddags- och kvällssolen eller varför inte läsa en bok i en lugn och mysig omgivning?

Närheten till såväl kommunikationer som till shopping och matbutiker gör området i mångt och mycket optimalt. Hit tar ni er genom en promenad eller med cykel. Inom ett kort avstånd finner ni också ett gym, vackra promenadstråk längs med Kungsbacka ån in till centrala delarna av Kungsbacka, eller i skog och mark i grannområdet. Här finns även ICA Maxi, shopping, gym, restauranger, skolor och förskolor. Busshållsplats ligger ett stenkast från lägenheten.

Tillträde är flexibelt! Källarförråd hör till lägenheten. Varm välkommen på visning.


Boarea
52.5 kvm
Avgift
3 069 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-09-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.