Göteborgsvägen 589 / Anneberg / Kungsbacka

VÄLSKÖTT VILLA - STOR TOMT

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
156 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på göteborgsvägen såldes av oss 2018-04-30. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på göteborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Ljus och välskött villa beläget på skogstomt. Bostadens 156 kvm är fördelade på en ljus och rymlig hall med praktiskt klinkergolv här finns gott om garderober och avhängning, vidare når vi härligt kök i ljusa färger med moderna vitvaror och gott om skåpsutrymme samt matplats invid fönstret. Från köket nås den inglasade altanen som fungerar som ett härligt extrarum under de varmare årstiderna och i anslutning finns även ett trädäck med en inbyggd rampool. Fortsätter vi invändigt på entréplan så finner vi två rymliga sällskapsrum, ett med plats för matsalsbord och ett som är perfekt som vardagsrum med soffhörna samt en mysig kakelugn! På våningen finns även ett större sovrum samt ett duschrum.

Vi tar oss vidare uppför den vackra, vitmålade trappan och nås av den mer privata delen av huset som består av två rymliga sovrum, ett mindre kontorsrum och ett kök vilket även kan göras om till ett större badrum eller extra sovrum för den som önskar.

Källarvåningen har en separat tvättstuga, pannrum och förrådsutrymmen. Vinden är stor och rymmer mycket förvaring.

Här bor du med närhet till allt som kan tänkas behöva, kommunikation runt hörnet, natur och köpcentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration