Lundegrens Gata 19D / Tingberget / Kungsbacka

Tingberget.

Slutpris
2 746 000 kr
Referensnummer
141 793
Boarea/biarea
120/8 kvm
Driftkostnad
26 763 kr/år
Tomtarea
160 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-06-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Lundegrens Gata 19D såldes av oss 2014-06-06. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt radhus på populära Tingberget. Huset är tillbyggt och består av fyra sovrum, kök med öppning mot stort vardagsrum med utgång till altan och trädgård, en toalett samt ett badrum. Välplanerad tvättstuga, klädkammare och förråd/verkstad. Lekplats finns i området och kort trygg gångväg både till skola och dagis, även för små fötter. Nära till mataffär och Kungsbackaskogen som har motionsspår med elljus. Från huset är det ca 10 minuters promenad till kungsbacka centrum och pendeln till Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.