Mor Ingegerds Väg 20 / Kungsbacka - Björkris / Kungsbacka

Kungsbacka - Björkris

Slutpris
3 500 000 kr
Referensnummer
109 171
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
22 737 kr/år
Tomtarea
126 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Mor Ingegerds Väg 20 såldes av oss 2014-09-24. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsbacka - Björkris är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastigheten är belägen i barnvänliga och populära Björkris, nära till såväl Kba centrum som till pendeln mot Göteborg. I området finns barnomsorg, restauranger, lek- och idrottsplatser. Huset är ett mycket välplanerat gavelradhus med ett av områdets bästa lägen. Genomgående smakfulla och påkostade materialval. Ljust kök, vardagsrum med utgång till altandäck, två helkaklade badrum samt 3 rejäla sovrum (går att få ytterligare ett). Takhöjden ger väldigt fint ljus och rymd. Parkeringsplatser med elstolpe utanför dörren. Här finns även en fin lekplats och en fotbollsplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.