Skogsallén 26 / Kungsbacka / Kungsbacka

Nyproduktion - två uteplatser

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 154 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsallén såldes av oss 2017-10-10. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Skogsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad och välplanerad 3:a med öppen planlösning beläget i centrala Kungsbacka. Här erbjuds en lägenhet med genomgående hög standard och stilfulla materialval samt goda förvaringsmöjligheter. 79 kvm som är disponerat på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den större uteplatsen , om hela 19 kvm, från vardagsrummet. Två fina sovrum med garderobsvägg. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Hall med rymligt förråd. 2 stora uteplatser på vardera sida om lägenheten där du kan njuta av solen morgon som kväll.

Här bor ni med ett utmärkt, lugnt och skyddat läge med närhet till Kungsbacka innerstad, naturområden, förskola, skola och affärer. Snabbt tillträde möjligt, det är bara att flytta in!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration