Gnejsvägen 60

Gnejsvägen 60

Slutpris

3 850 000 kr


Kolla Parkstad— Kungsbacka

Gnejsvägen 60


Slutpris
3 850 000 kr

Kolla Parkstad— Kungsbacka

3:A PÅ 85 KVM I KOLLA MED INGLASAD BALKONG I HÄRLIGT SÖDERLÄGE

Välkommen till denna fantastiskt fina 3:a i hjärtat av Kolla Parkstad i Kungsbacka! Med sina 85 kvadratmeter är denna lägenhet både rymlig och välplanerad, perfekt för dig som söker komfort och stil i en trivsam miljö.

Köket är ljust med vita luckor och det finns gott om förvaring i skåp och lådor. Från köket har du utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll medan du avnjuter din morgonkaffe eller en avkopplande kvällsdrink. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in generöst med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både en bekväm soffgrupp och en matsalsmöbel, perfekt för att umgås med nära och kära. Bostaden erbjuder även två trevliga sovrum som ligger bredvid varandra. Mellan dem finns en praktisk walk-in closet som ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Behöver du ett extra sovrum eller kanske ett hemmakontor? Då kan detta flexibla utrymme enkelt anpassas efter dina behov. Den moderna standarden fortsätter i badrummet som är helkaklat och utrustat med dusch, toalett, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en separat gästtoalett för extra bekvämlighet.

Boka in dig på visning redan idag och upptäck allt som denna ljusa och trivsamma bostad har att erbjuda! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.


Boarea
85 kvm
Avgift
5 256 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Gnejsvägen såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Gnejsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.