Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

VÄLKOMMEN TILL MÄKLARHUSET KUNGSBACKA!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset

Välkomna till vårt glada och professionella gäng på Teknikgatan 2 i Kungsbacka! Här är det full fart med energi och engagemang!
Vi älskar försäljning och brinner för att få ut bästa möjliga pris för din bostad!

Boka en värdering med en lokal mäklare genom att fylla i dina uppgifter ovan, klicka på boka fri värdering, ringa oss på 0300-93 92 93 eller maila oss på kungsbacka@maklarhuset.se så berättar vi mer!

Ha en underbar dag önskar
Lotta, Åsa, Hanna, Sara, Emma och Jeanette.

VILL DU FÅ SÅLT DIN BOSTAD OCH FÅ BRA BETALT?

När du anlitar oss för din försäljning bjuder vi just nu på tjänsten Virtuella visningar, till ett värde av 4 995 kr.
VR gör det möjligt för köparna gå på visning av din bostad utan att lämna soffan hemma. En smart tjänst från Mäklarhuset.
*Gäller vid tecknande av förmedlingsuppdrag och försäljningsstart under perioden 2020-03-17 t o m ?2020-06-01?.
Skicka ett sms till 71120 med texten ”värdering *mellanslag* ditt postnummer” så kontaktar vi dig!

Ska du sälja din bostad och tycker att det är viktigt att du bli riktigt nöjd? Då tycker kanske du, precis som vi, att marknadsföringen av din bostad och det personliga engagemanget hos mäklaren är avgörande för att få bäst betalt?!

Vill du få hjälp genom hela försäljningsprocessen?
Vi ger dig personlig service, ett nära samarbete och genomför en aktiv försäljning!

Vi är en del av en stor kedja vilket gör att vi har gott om köpare fastän vi inte synts så mycket i Kungsbacka sedan vi var en av de marknadsledande mäklarbyråerna i kommunen.

Dessutom är vi också mäklare med god lokalkännedom!

Det faktum att vi jobbar lokalt och har köpare till din bostad, gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till högsta pris!

Detta gör att vi har ett nära samarbete med alla våra kunder vilket är viktigt både för dig som säljer ditt hem, men även för dig som letar ny bostad.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Vill du att vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering och att vi delar med oss av våra erfarenheter till dig samt ger dig tips som underlättar försäljningen och är lönsamma för dig?

Fyll i dina uppgifter ovan, klicka på boka fri värdering, ring oss på 0300-93 92 93 eller maila oss på kungsbacka@maklarhuset.se så berättar vi mer!

VÄLJ EN MÄKLARE MED LOKAL ANKNYTNING!

EMMA tycker att Kungsbacka är fantastiskt!
Jag älskar att bo i Kungsbacka! Här finns närheten till allt jag tycker om. Jag bor i Östra Villastaden tillsammans med min man och våra två barn. Hela familjen tycker om att spela tennis, vilket vi ofta gör tillsammans. Jag har jobbat med försäljning och ledarskap i över 20 år inom olika branscher men främst inom hotellbranschen. Som mäklare har jag stor nytta av mina tidigare erfarenheter, jag har lätt att skapa relationer med andra människor och jag har lätt för att få andra människor att känna sig bekväma och avslappnade med mig. Välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig med din bostadsaffär.

HANNA är en glad tjej som sätter kunden i fokus!
"Jag kommer från Lindome, gick på Elof Lindälvs gymnasie i Kungsbacka och år 2015 flyttade jag till centrala Kungsbacka och nu bor jag i Särö.
Välkommen att kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär. Jag har mitt fokus i Mölndal, Lindome, Kållered samt Kungsbacka med privilegium att få förmedla både bostadsrätter och villor. Jag är uppvuxen i Lindome och har stor lokal kännedom. Detsamma gäller Kungsbacka då jag både varit bosatt där samt gått i skolan."

SARA är ett energiknippe!
"Min koppling till Kungsbacka är att jag gillar att shoppa på Kungsmässan och på Hede Fashion Outlet. Fast med höga ambitioner, passion och mycket engagemang utför jag mitt jobb tills du är mer än nöjd. Jag vill alltid överträffa kundens förväntningar. Jag har dina behov och önskemål i fokus under hela processens gång och jag arbetar för att maximera ditt slutpris. Det är viktigt för mig att du känner att du är i trygga händer! Kontakta mig för att diskutera dina möjligheter."

LOTTA är gammal i gemet!
"Jag älskar att ta en cykeltur utmed Säröbanan en solig dag! Jag är uppvuxen i Lindome och har tillbringat mycket tid i Kungsbacka och vid dess kuster. 1998 flyttade jag till Onsala och bodde där i nästan 20 år och idag bor jag i Vallda. Det är underbart att bo lantligt, nära havet och på cykelavstånd till Kungsbacka! Jag började min mäklarkarriär 2001"

Aktuella försäljningar
Visa alla 21
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste försäljningar.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering