Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

NYÖPPNING AV MÄKLARHUSET KUNGSBACKA!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset

Nu är Mäklarhuset tillbaka i Kungsbacka igen full med energi och engagemang!

Välkomna till vårt glada och professionella gäng på Teknikgatan 2 i Kungsbacka!
Vi älskar försäljning och brinner för att få ut bästa möjliga pris för din bostad!

Boka en värdering med en lokal mäklare genom att fylla i dina uppgifter ovan, klicka på boka fri värdering, ringa oss på 0300-93 92 93 eller maila oss på kungsbacka@maklarhuset.se så berättar vi mer!

Ha en underbar dag önskar
Lotta, Åsa, Hanna, Emil, Sara och Julia.

VILL DU FÅ SÅLT DIN BOSTAD OCH FÅ BRA BETALT?

Ska du sälja din bostad och tycker att det är viktigt att du bli riktigt nöjd? Då tycker kanske du, precis som vi, att marknadsföringen av din bostad och det personliga engagemanget hos mäklaren är avgörande för att få bäst betalt?!

Vill du få hjälp genom hela försäljningsprocessen?
Vi ger dig personlig service, ett nära samarbete och genomför en aktiv försäljning!

Vi är en del av en stor kedja vilket gör att vi har gott om köpare fastän vi inte synts så mycket i Kungsbacka sedan vi var en av de marknadsledande mäklarbyråerna i kommunen.

Dessutom är vi också mäklare med god lokalkännedom!

Det faktum att vi jobbar lokalt och har köpare till din bostad, gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till högsta pris!

Detta gör att vi har ett nära samarbete med alla våra kunder vilket är viktigt både för dig som säljer ditt hem, men även för dig som letar ny bostad.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Vill du att vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering och att vi delar med oss av våra erfarenheter till dig samt ger dig tips som underlättar försäljningen och är lönsamma för dig?

Fyll i dina uppgifter ovan, klicka på boka fri värdering, ring oss på 0300-93 92 93 eller maila oss på kungsbacka@maklarhuset.se så berättar vi mer!

VÄLJ EN MÄKLARE MED LOKAL ANKNYTNING!

EMIL har ett stort engagemang!
"Jag har en uppväxt i Åsa för att sedemera bli bosatt i den härliga staden Kungsbacka så har jag god lokal kännedom och ett stort kontaktnät och vågar påstå att jag har koll på de flesta av gator och gränder runt om i staden. Skolåren spenderades på Varla skolan i den första generationens fotbollsklass, för att sedan gå vidare till Aranäsgymnasiet där ekonomi och handel stod på schemat. Inom föreningslivet i Kungsbacka har jag varit verksam som fotbollsspelare i Tölö IF under flera år, innan nya studier tog mitt flyttlass vidare till Varberg."

HANNA är en glad tjej som sätter kunden i fokus!
"Jag kommer från Lindome, gick på Elof Lindälvs gymnasie i Kungsbacka och år 2015 flyttade jag till centrala Kungsbacka och nu bor jag i Särö.
Välkommen att kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär. Jag har mitt fokus i Mölndal, Lindome, Kållered samt Kungsbacka med privilegium att få förmedla både bostadsrätter och villor. Jag är uppvuxen i Lindome och har stor lokal kännedom. Detsamma gäller Kungsbacka då jag både varit bosatt där samt gått i skolan."

SARA är ett energiknippe!
"Min koppling till Kungsbacka är att jag gillar att shoppa kungsmässan och på Hede Fashion Outlet. Fast med höga ambitioner, passion och mycket engagemang utför jag mitt jobb tills du är mer än nöjd. Jag vill alltid överträffa kundens förväntningar. Jag har dina behov och önskemål i fokus under hela processens gång och jag arbetar för att maximera ditt slutpris. Det är viktigt för mig att du känner att du är i trygga händer! Kontakta mig för att diskutera dina möjligheter."

LOTTA är gammal i gemet!
"Jag älskar att ta en cykeltur utmed Säröbanan en solig dag! Jag är uppvuxen i Lindome och har tillbringat mycket tid i Kungsbacka och vid dess kuster. 1998 flyttade jag till Onsala och bodde där i nästan 20 år och idag bor jag i Vallda. Det är underbart att bo lantligt, nära havet och på cykelavstånd till Kungsbacka! Jag började min mäklarkarriär 2001"

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering