Din mäklare i Kungsbacka

Mäklarhuset KungsbackaBesöksadress

Teknikgatan 2, Kungsbacka

Välkomna till vårt glada och professionella gäng på Teknikgatan 2 i Kungsbacka! Här är det full fart med energi och engagemang!
Vi älskar försäljning och brinner för att få ut bästa möjliga pris för din bostad!

Boka en värdering med en lokal mäklare genom att fylla i dina uppgifter ovan, klicka på boka fri värdering, ringa oss på 0300-93 92 93 eller maila oss på kungsbacka@maklarhuset.se så berättar vi mer!

KÖPA, SÄLJA ELLER BO KVAR?

Vår breda kunskap och långa erfarenhet i kombination med passion för yrket borgar för din trygghet och inte minst ett lyckat resultat oavsett marknad. Kontakta oss för en gratis konsultation om vad som är bäst för dig just nu: köpa, sälja eller bo kvar?
Med branschledande och smarta tjänster erbjuder vi marknadsföring som sticker ut och gör skillnad för att nå ut till nya kunder.
Genom att kombinera personlig service och bra försäljningsstrategier vill vi hjälpa dig att hitta den smartaste vägen till en lyckad bostadsaffär. Vi som jobbar som mäklare i Kungsbacka kommun ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

VILL DU FÅ SÅLT DIN BOSTAD OCH FÅ BRA BETALT?

VR gör det möjligt för köparna gå på visning av din bostad utan att lämna soffan hemma. En smart tjänst från Mäklarhuset.
Skicka ett sms till 71120 med texten ”värdering *mellanslag* ditt postnummer” så kontaktar vi dig!

Ska du sälja din bostad och tycker att det är viktigt att du bli riktigt nöjd? Då tycker kanske du, precis som vi, att marknadsföringen av din bostad och det personliga engagemanget hos mäklaren är avgörande för att få bäst betalt?!

Vill du få hjälp genom hela försäljningsprocessen?
Vi ger dig personlig service, ett nära samarbete och genomför en aktiv försäljning!

VI ÄR MÄKLARE MED GOD LOKALKÄNNEDOM

Det faktum att vi jobbar lokalt och har köpare till din bostad, gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till högsta pris! Detta gör att vi har ett nära samarbete med alla våra kunder vilket är viktigt både för dig som säljer ditt hem, men även för dig som letar ny bostad. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Mäklaruhset Kungsbacka
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Kungsbacka Teknikgatan 2, Kungsbacka

Boka fri värdering


Som din mäklare i Kungsbacka utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Kungsbacka!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.