Utsiktsvägen 9b / Onsala - Forsbäck / Kungsbacka

Onsala - Forsbäck

Slutpris
4 295 000 kr
Referensnummer
115 862
Boarea/biarea
157/10 kvm
Driftkostnad
24 854 kr/år
Tomtarea
1 283 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med etage
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Utsiktsvägen 9b såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Onsala - Forsbäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en underbar trädgårds- och naturtomt med insynsskyddat soligt läge, hittar vi detta välplanerade hus på återvändsgata i tre etage. Stora sällskapsytor, kök, tvättstuga och badrum i bottenplan, föräldrasovrum, kontor och badrum i etage två och barnens våning med allrum och två sovrum högst upp. Genomgående fina materialval och färger. Stort altandäck i vinkel med sol från morgon till kväll och en välskött underbar tomt. Från tomten har man utsikt mot fjorden. På tomten finns även ett fristående garage med tillhörande förråd. Närhet till bad- och båtbrygga, fin natur, kommunikationer, pendelparkering och motorvägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.