Dragongången 8 / Laholm

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea/biarea
150/20 kvm
Driftkostnad
26 135 kr/år
Tomtarea
683 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1-1/2-plans villa
Såld
2015-01-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Dragongången såldes av oss 2015-01-30. Se alla våra försäljningar i Laholm samt även på Dragongången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Laholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta härliga parhus med stor rymd och modernplanlösning. Huset har en ljus härlig interiör, ett vardagsrum med fantastisk rymd med ca 5,5 m i takhöjd och en öppenhet mot kök och ovanvåningens balkong. Här finner ni helkaklat badrum på entréplan, två ordentliga sovrum och en tvättstuga med access till garaget. På ovanvåningen finner vi ett rymligt sällskapsrum med bra ljusinsläpp via takfönster, ytterligare ett badrum och de två bekväma sovrummen. Nytt värmesystem gör att man kan hålla låga driftkostnader.
Bostaden ligger i ett gemytligt och trivsamt område där närheten till skola, centrum, idrottsanläggningar inte är långt bort. Hjärtligt välkomna till Glänningeområdet, Laholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.