Skärshult Norra Stugområdet 31

Skärshult Norra Stugområdet 31

Slutpris

2 600 000 kr


Skärshult— Långaryd— Hylte

Skärshult Norra Stugområdet 31


Slutpris
2 600 000 kr

Skärshult— Långaryd— Hylte

Fritidshus med friköpt sjötomt

Välskött fritidshus med sjötomt vid Skärshultssjöns västra strand. Tomten är lätt kuperad vilket ger stugan ett högt läge och gör att man får en härlig vidsträckt utsikt över sjön. Stugan är ca 46 kvm i 1 plan med flera uteplatser, alla med trevligt anlagda tralldäck och med den härliga utsikten över sjön. På en av tralldäcken hittar vi en vedeldad badtunna vilken ligger i direkt anslutning till en nybyggd friggebod vilken kan bli en gäststuga eller en bastu. På fastigheten finns även en toalett och förrådsbyggnad som ligger i direkt anslutning till huvudstugan och de anlagda tralldäcken. Fastigheten har också sin egna brygga där det finns möjlighet att överta den befintliga båten, som redan ligger i sjön. Allt är mycket välbyggt och sammankopplat med flera trappor, tomten är inhägnat med staket. Välkomna till visning vid Skärshultssjön !


Boarea
46 kvm
Driftkostnad
7 715 kr/år
Tomtarea
869 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-19

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna fritidshus på Skärshult Norra Stugområdet såldes av oss 2021-06-19. Se alla våra försäljningar i Långaryd samt även på Skärshult Norra Stugområdet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.