Carl Ifvarssons Väg 9a / Mellbystrand / Laholm

1-plans villa Mellbystrand

Slutpris
3 450 000 kr
Referensnummer
156 833
Boarea
185 kvm
Driftkostnad
26 100 kr/år
Tomtarea
1 565 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plans villa
Såld
2014-04-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Carl Ifvarssons Väg 9a såldes av oss 2014-04-16. Se alla våra försäljningar i Mellbystrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellbystrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch en-plansvilla som genomgått stora renoveringar de senaste åren. med bland annat exklusivt kök från Marbodal med blankt kalkstensgolv, bänkskivor av granit och många andra fina detaljer. Huset öppna ytorna ger bostaden rymd och närvaro.
Trevlig trädgård med insynsskyddad "innergård" för avkoppling. På husets framsida finner du en härlig terrass med markis, en bra plats till att samla familj och vänner en varm sommardag. När sedan vinter kommer har du ett nytt värmesystem från Nibe som ger ägaren en låg värmekostnad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.