Kustvägen 115 / Mellbystrand / Laholm

Slutpris
4 350 000 kr
Referensnummer
161 383
Boarea/biarea
152/133 kvm
Driftkostnad
38 598 kr/år
Tomtarea
1 312 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Villa i 3 etage samt källare,
Såld
2014-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Kustvägen 115 såldes av oss 2014-06-14. Se alla våra försäljningar i Mellbystrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellbystrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta vackra hus i tre etage samt källare, Ett härligt boende som erbjuder generösa utrymmen och en tilltalande planlösning. Huset har ett underbart ljus som strålar in i vardagsrumsdelen och köket. Utmed vardagsrummet har man en fantastisk terrass där man kan njuta av eftermiddagens och kvällens sista solstrålar, trevligt inramad med rostfritt räcke & vajerspel. Önskas ett mer väderskyddat läge finns en väl tilltagen inglasad altan. Från vardagsrummet och terrassen ges en enastående utsikt där man skymtar havet. Här har skett stora förändringar de senaste åren men ändå med en tanke på att bevara husets karaktär med gedigna och klassiska material. Fina omgivningar och på någon minuts promenadavstånd har vi Mellbystrands magnifika sandstrand.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.