Rydetvägen 14b / Onsala / Kungsbacka

Onsala - Rydet

Slutpris
2 575 000 kr
Referensnummer
144 122
Boarea/biarea
96/70 kvm
Driftkostnad
28 782 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Såld
2014-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Rydetvägen 14b såldes av oss 2014-08-22. Se alla våra försäljningar i Onsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydetvägen 14b är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en uppväxt och insynsskyddad trädgårdstomt ligger detta charmiga 50-talshus med stor potential. Övervåningen består av rymligt vardagsrum och matsalsdel i vinkel, kök samt två sovrum och badrum. Källarplan med tvättstuga, kontor, bastu, dusch och gott om förråd. Dubbelgarage med verkstadsdel om 63 kvm. Huset ligger i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer, barnomsorg, Onsala centrum och salta bad. Cykelavstånd till Gottskär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.