Slupvägen 23

Slupvägen 23

Slutpris

5 100 000 kr


Onsala— Kungsbacka

Slupvägen 23


Slutpris
5 100 000 kr

Onsala— Kungsbacka

ENPLANSVILLA I BARNVÄNLIGT OMRÅDE - MED NÄRHET TILL HAVET

Varmt välkomna till en trevlig enplansvilla om 164 kvm belägen på lugn återvändsgata i ett barnvänligt och mysigt område. Bostaden är mycket väl omhändertagen och har omsorgsfullt och löpande renoverats. Här finns en stor och härlig trädgård med flera uteplatser där man kan välja sol eller skugga efter behag. Stort inglasat uterum med plats för matbord och växter. Detta rum bidrar med ren och skär livskvalité då de nyttjas större delen av året. På husets baksida finns flera pallkragar för odling.

Invändigt har du tre fina och ljusa sovrum, ett öppet och luftigt kök med välplanerade ytor och gott om förvaring. I praktiskt anslutning till köket har man tvättstuga som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Ett helkaklat badrum med både dusch och badkar samt en gästtoalett. Vidare har du ett trevligt allrum med matplats där man gärna äter goda middagar med familj och vänner. Ett stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Från vardagsrummet når man uteplatsen som ligger gott beläget intill uterummet. Vilket gör det både vindstilla samt insynsskyddat. Hallen är rymlig och har en stor skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaring. Till bostaden har man också ett rymligt garage samt förrådsdel.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea
164 kvm
Driftkostnad
37 467 kr/år
Tomtarea
989 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-22

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Slupvägen såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Slupvägen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.