Tallkottevägen 1 / Onsala - Fjordsidan / Onsala / Kungsbacka

Onsala - Fjordsida

Slutpris
3 250 000 kr
Referensnummer
38 532
Boarea/biarea
105/52 kvm
Driftkostnad
20 282 kr/år
Tomtarea
1 246 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan i etage m källare
Såld
2014-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Tallkottevägen såldes av oss 2014-11-06. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Tallkottevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Onsala - Fjordsidan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en uppväxt och solig trädgårdstomt ligger detta charmiga hus i etage med källardel. Huset har under de senaste åren renoverats med smakfulla och fina materialval. Huset består av stort ljust vardagsrum med utgång till ombonat uterum. Tre sovrum, varav ett idag fungerar som familjens tv-rum. Kök med matplats intill. Vedeldad järnspis ger hög mysfaktor! Nyrenoverat badrum med utgång till trädgård. I källaren finns allrum, kontor samt tvättstuga/pannrum och en liten toalett med WC och tvättställ. På tomten finns också ett garage om 60 kvm i bottenyta med lika stort loft (snedtak). Även isolerat gästhus om 15 kvm i anslutning till carport. Asfalterad uppfart med plats för många bilar. Nära till båtbrygga med båtplats. Även nära badplats, tennisbana, kommunikationer och barnomsorg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.