Gamla Nissastigen 111 / Oskarström / Halmstad

Slutpris
1 000 000 kr
Referensnummer
142 832
Boarea/biarea
236/110 kvm
Driftkostnad
77 253 kr/år
Tomtarea
2 854 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med delvis källare
Såld
2014-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Nissastigen 111 såldes av oss 2014-10-02. Se alla våra försäljningar i Oskarström

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oskarström är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är möjligheternas hus med mark i Oskarström. Total tomtareal är 2 854 m² och charmig äldre boningshus som säljes med 2 st. byggbara tomter, vilket ger stora möjligheter i framtiden. Villan är byggd för 2 familjer och har totalt 7 rum och 2 kök, 5-6 sovrum, 2 badrum m.m. Här kan man lätt slå ihop detta för den som behöver extra stort boende, eller fortsätta ha två lägenheter och få lite extra inkomster på uthyrningen. Till huset finns också ett friliggande garage, carport och förrådsbyggnad. Extratomterna ger stora möjligheter för den som behöver stor markyta eller kanske för försäljning i framtiden. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.