Mårtens väg 19 / Rolfstorp / Varberg

Unik och karaktärsfull villa i Rolfstorp!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea/biarea
204/49 kvm
Driftkostnad
39 785 kr/år
Tomtarea
1 008 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-08-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Mårtens Väg såldes av oss 2019-08-17. Se alla våra försäljningar i Rolfstorp samt även på Mårtens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rolfstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Rolfstorp och denna unika villa om 204 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett karaktärsfullt och öppet hem i utmärkt skick med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och harmoniska färger. Vidare är detta ett stilrent boende som genomsyras av en härlig rymd, stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. I hjärtat av huset ligger det sociala vardagsrummet som lämpar sig för mysiga familjekvällar framför kaminen och i nivå till vardagsrummet finner du matsalen som med sin takhöjd och sköna ljusinsläpp blir ett perfekt utrymme för högtidliga middagar. På entréplan finns det dessutom fyra rejäla sovrum, två fullutrustade badrum varav ett med bastu, ett trivsamt kök med utrymme för matplats och utgång till stensatt frukostaltan samt en tvättstuga. En trappa upp ligger allrum med spännande takvinklar och vy ner över matsalen samt ett sovrum/kontor med ljusinsläpp via takfönster.
Huset omges av en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt och i närheten finns fina naturupplevelser.
På behändigt avstånd från villan hittar du bussförbindelser in till stan, matbutik med bra öppettider, skola, förskola och sportaktiviteter för barn.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rolfstorp

Rolfstorp ligger ca 15 km öster om Varberg utmed 153:an som går mot Ullared. Här bor du med natursköna omgivningar.

Nöje

Hela Varbergs nöjesutbud har du 15 km bort.

Sport och fritid

Ca 1,5 km öster om Rolfstorps kyrka har du naturreservatet Gässlösa som bjuder in till sköna naturupplevelser och vacker vandring. Hofgårds golfklubb finner du strax utanför samhället så även Anettes tölteria för härliga ridupplevelser.

Kommunikation

Bra bussförbindelser både in till Varberg och Ullared där du finner det kända varuhuset Gekås.

Familjeliv

Förskola och skola finns i samhället, läs gärna mer på https://www.varberg.se/barnutbildning/grundskola/grundskolor.4.66660dfe140ab7c99eb7fc4.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.