Mårtens väg 19 / Rolfstorp / Varberg

Unik och karaktärsfull villa i Rolfstorp!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea/biarea
204/49 kvm
Driftkostnad
39 785 kr/år
Totalareal
1 008 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-08-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Mårtens Väg såldes av oss 2019-08-17. Se alla våra försäljningar i Rolfstorp samt även på Mårtens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rolfstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Rolfstorp och denna unika villa om 204 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett karaktärsfullt och öppet hem i utmärkt skick med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och harmoniska färger. Vidare är detta ett stilrent boende som genomsyras av en härlig rymd, stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. I hjärtat av huset ligger det sociala vardagsrummet som lämpar sig för mysiga familjekvällar framför kaminen och i nivå till vardagsrummet finner du matsalen som med sin takhöjd och sköna ljusinsläpp blir ett perfekt utrymme för högtidliga middagar. På entréplan finns det dessutom fyra rejäla sovrum, två fullutrustade badrum varav ett med bastu, ett trivsamt kök med utrymme för matplats och utgång till stensatt frukostaltan samt en tvättstuga. En trappa upp ligger allrum med spännande takvinklar och vy ner över matsalen samt ett sovrum/kontor med ljusinsläpp via takfönster.
Huset omges av en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt och i närheten finns fina naturupplevelser.
På behändigt avstånd från villan hittar du bussförbindelser in till stan, matbutik med bra öppettider, skola, förskola och sportaktiviteter för barn.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration