Smålandsgatan 4 / Rydöbruk / Hylte

Slutpris
590 000 kr
Referensnummer
164 877
Boarea/biarea
99/90 kvm
Driftkostnad
32 809 kr/år
Tomtarea
1 296 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-07-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Smålandsgatan 4 såldes av oss 2014-07-21. Se alla våra försäljningar i Rydöbruk

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydöbruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det här härliga huset kan man inte annat än trivas. Bara man kommit in genom ytterdörren ser man att här har gjorts rejäla förändringar som ett kök med generösa skåp och ytor, i en öppen planlösning med matplats och vardagsrum. En pelletskamin värmer gott under kyliga dagar. Trädgårdssidan erbjuder en härlig pool, att svalka sig i (värms med solceller). I källaren finns bastu och relaxrum. Nära skola och fina skogsområden för friluftsaktiviteter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.