Dammlyckevägen 5B / Särö / Kungsbacka

Särö

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea/biarea
107/22 kvm
Avgift
4 794 kr/mån
Driftkostnad
1 675 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dammlyckevägen såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Särö samt även på Dammlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Särö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett lugnt och attraktivt område ligger detta mycket välplanerade 1-planshus för dig som fyllt 55 år. Huset har en spännande planlösning med genomgående hög standard och fina materialval. Huset består av rymligt vardagsrum med skjutparti ut mot insynsskyddad innergård bestående av stor altan. Ljust kök med intilliggande matplats, 2 sovrum, 2 helkaklade badrum samt tvättstuga. Två isolerade förråd, varav ett är inrett som gästrum.
Närhet till Särö centrum, vacker natur, fina bad- och båtvikar, golfbana, restauranger och busshållplats med avgångar mot såväl Göteborg som Kungsbacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.