Särö Skansenväg 21 / Särö - Budskär / Särö / Kungsbacka

Särö - Budskär

Slutpris
8 500 000 kr
Referensnummer
179 337
Boarea/biarea
230/50 kvm
Driftkostnad
40 674 kr/år
Tomtarea
1 916 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Särö Skansenväg 21 såldes av oss 2014-06-02. Se alla våra försäljningar i Särö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Särö - Budskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fantastisk utsikt över Krokaviken i Budskär ligger denna påkostade och smakfullt renoverade villa om totalt cirka 280 kvm. Tomten är en vacker naturtomt med berghällar och uteplatser runtom. Allrum, matsal och kök med havsutsikt. 4 sovrum, varav ett stort föräldrasovrum, två kaklade badrum och bastu. Vardagsrummet på övre plan har hänförande utsikt över viken. Garage med förråd samt nyrenoverat gästrum och kaklat badrum. Egen båtplats tillhör fastigheten. Nära till nybyggda Säröskolan, dagis, kommunikationer, mataffär, vårdcentral, golf- och tennisbanor, vacker natur och salta bad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.