Rävastorp 6 / Skällinge / VARBERG

Hästgård i vacker omgivning

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
120/75 kvm
Driftkostnad
24 109 kr/år
Totalareal
32 434 kvm
Fastigh.bet
Varberg Rävastorp 4:4
Objekttyp
Avstyckad gård
Såld
2017-11-20
Bostaden är såld!

Denna gård på Rävastorp såldes av oss 2017-11-20. Se alla våra försäljningar i Skällinge samt även på Rävastorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skällinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rävastorp 6 i natursköna Skällinge!
Här finner ni en gård som är vackert belägen i omväxlande natur med både blandskog och odlingslandskap utanför knuten. På fastigheten finns ett rymligt boningshus med stora rum och kakelugn. Boningshuset har ett nyrenoverat modernt badrum och en nyinstallerad bergvärmepump. Ovanvåningen är delvis oinredd, och här finns det potential att skapa härliga rum med mer än tre meters takhöjd.
På fastigheten finns fyra ekonomibyggnader samt tre hagar med betesmark. Den stora ladan innehåller ett stall för fyra hästar och sadelkammare, två maskinhallar samt gamla djurstallar. Idag används den stora maskinhallen som hobbyrum för basket, innetennis, pingis och gym. En av de mindre byggnaderna används som snickarverkstad och har byggts till med garage och carport. De övriga två uthusen är av enkel konstruktion i bedagat skick.
I Skällinge finns en fin badsjö, livsmedelsaffär, hembageri, förskola, skola F-3 och ett rikt föreningsliv med fotboll, innebandy, skytte med mera.
Så oavsett om ni letar efter en gård för hästhållning, boende eller eget företag så har ni kommit helt rätt.

Välkommen att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn