Skogsvägen 17 / Torup / Hylte

Villa med naturnära, centralt och familjevänligt läge

Slutpris
800 000 kr
Boarea
157 kvm
Driftkostnad
50 819 kr/år
Tomtarea
1 395 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-05
Bostaden är såld!

Denna villa på skogsvägen såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Torup samt även på skogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torup är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kliv in i detta hus och upptäck ett väldisponerat hem med härlig rymd. Här erbjuds ett hemtrevligt boende i visst behov av omsorg.

Huset består av en rymlig hall, ett generöst och lättmöblerat vardagsrum, tre sovrum, två badrum och ett stort, praktiskt och tidstypiskt kök. Det ena badrummet är nyligen renoverat och är litet men funktionellt med toalett, dusch och handfat. Det andra är med toalett, duschkabin, handfat och bidé.

Huset står på en stor, lättskött och barnvänlig hörntomt med många soltimmar. Här ligger också ett garage med goda förvaringsmöjligheter.

Utöver det bjuder huset på en ljus, takbeklädd och trevlig balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen, trätrall och plats för ett mindre bord. Dessutom finns en mindre uteplats samt en lummig och takbeklädd altan med markis.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Torup har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Sjögårdssjön är belägen ett stenkast från huset och dessutom finns en simhall och idrottsanläggningar en kort bilresa från bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.