Makrillvägen 11 / Träslövsläge / VARBERG

Slutpris
2 700 000 kr
Referensnummer
204 523
Boarea
104 kvm
Driftkostnad
29 191 kr/år
Tomtarea
425 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Makrillvägen såldes av oss 2014-11-07. Se alla våra försäljningar i Träslövsläge samt även på Makrillvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Träslövsläge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt och barnvänligt parhus med trädgård och uteplatser i både öster och västerläge. På entréplan finns ett ljust och snyggt renoverat kök, vardagsrum med braskamin med utgång till stort härligt inglasat uterum, badrum och groventré/tvättstuga. 3 sovrum, badrum och klädkammare på ovanvåningen. Carport med rymligt förråd och vedförråd intill. I trädgården finns äppleträd, plommonträd, körsbärsträd, hallon och björnbär samt pallkragar för egen odling. Centralt beläget med gångavstånd till Ica, skola, förskola, hav och strand.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.