Almvägen 3

Almvägen 3


Tvååker— Varberg

Almvägen 3Tvååker— Varberg

Fantastiska ytor i denna enplansvilla belägen längst in på återvändsgata!

Här är möjligheternas hus för dig som är ute efter att renovera och skapa ditt nya hem! Med sina 182 sköna kvadratmeter i ett plan, stora ljusinsläpp, skjutpartier och dörrar ut till den skyddade altanen så är det bara för dig att plocka fram inredningsdrömmarna och börja förvandlingen. Poolrummet blir ett paradis för barnen eller varför inte själv starta dagen med att simma ett gäng längder. Bastun står redo för att kicka igång helgen med en kall öl och sommartid öppnar man upp skjutpartierna till den stora altanen. Här ute skapas en fantastisk innergårdskänsla med hjälp av husets två vinklar och blir en dröm för att skapa en ljuvlig oas. Njut av grillkvällar med vänner där barnens glada skratt och plaskande hörs från poolen. När hösten kommer är det bara att mysa framför brasan i det gigantiska vardagsrummet där det finns plats för många att samlas. En fin detalj är öppningen mellan kök och vardagsrum där det är perfekt att duka upp buffé eller lyxiga helgfrukostar. Garage med praktiskt direktkontakt in till huset.
Tomten är på 1 279 kvm och ligger till stor del i ett härligt västerläge.

Tvååker är ett väl utbyggt samhälle med bl.a skola, förskola, vårdcentral, bank och matbutik. Sen har vi dom små guldkornen som Gööks Bageri där man gärna svänger förbi och köper nåt gott till fika, nyöppnade Sonjas Veranda, Korv Me Mos, Höråsens Plantskola och populära utflyktsmålet Strömma Farmlodge för att nämna några. Vacker natur och motionsslinga hittar du på Höråsen som även är en härlig utflyktsplats med barnen, fika och korvgrillning vid ett av vindskydden eller bara njuta av utsikten från toppen. Spela fotboll kan du göra i Tvååkers IF och för den hästintresserade finns här en mysig ridskola. För dig som pendlar så tar du dig snabbt och smidigt ut till motorvägspåfarten.

Hoppas vi ses på visning!


Boarea/biarea
182/108 kvm
Driftkostnad
50 219 kr/år
Tomtarea
1 279 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-07-04

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Almvägen såldes av oss 2024-07-04. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Almvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.