Lönnvägen 4

Lönnvägen 4

Slutpris

3 200 000 kr


Tvååker— Varberg

Lönnvägen 4


Slutpris
3 200 000 kr

Tvååker— Varberg

1-plansvilla med ett fint läge intill skogen!

Välkommen till populära Tvååker och denna villa som ligger mitt i samhället nära all bra service som finns här. Fastigheten har ett härligt läge där baksidan gränsar till vacker natur.

Inomhus har vi fina umgängesytor med kök, matplats och allrum där du har braskamin som står trivsamt placerad mellan rummen, stort vardagsrum i vinkel och dessutom ett härligt inglasat uterum. Både badrummet och den separata toaletten är stilrena och helkaklade. Vidare finns tre ytterligare rum som fördelar sig på en tvättstuga, hobbyrum och praktisk groventré som du når direkt från det vidbyggda garaget där även elbilsladdare finns installerat. I växthuset kan du ta fram dina gröna fingrar och testa på odlingsglädjen. Robotgräsklippare som hjälper dig med gräsmattan finns installerad och ingår i köpet.

Förutom att du bor nära det praktiska som bl.a förskola, skola och matbutik så har vi dom små guldkornen som Gööks Bageri där man gärna svänger förbi och köper nåt gott till fika, Korv Me Mos, Höråsens Plantskola och populära utflyktsmålet Strömma Farmlodge för att nämna några.
Vacker natur och motionsslinga hittar du på Höråsen som även är en härlig utflyktsplats med barnen, fika och korvgrillning vid ett av vindskydden eller bara njuta av utsikten från toppen. Spela fotboll kan du göra i Tvååkers IF och för den hästintresserade finns här en mysig ridskola. För dig som pendlar så tar du dig snabbt och smidigt ut till motorvägspåfarten.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
113/18 kvm
Driftkostnad
33 134 kr/år
Tomtarea
667 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Lönnvägen såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Lönnvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.