Skygge 3 / Tvååker / Varberg

Stor naturtomt i fridfulla Dagsås

Slutpris
500 000 kr
Tomtarea
5 770 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
VARBERG SKYGGE 1:11
Såld
2019-10-04
Bostaden är såld!

Denna tomt på Skygge såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Skygge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tvååker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i fridfulla Dagsås hittar ni en tomt om 5770 kvadratmeter med sköna ytor och stor gräsmatta. Tomten är stor, frodig och insynsskyddad – ett drömläge för dig som letar efter platsen att bygga ett förstklassigt boende på.

Här i Dagsås vackraste landsbygdsområde hörs inga andra ljud än naturens egna. Den här tomten i Dagsås kan bli en riktig fullträff för dig som uppskattar livet en bit bort från stadens vimmel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tvååker

Tvååker ligger nästan mitt i Halland på Västkusten ca 14 km söder om Varberg och 19 km norr om Falkenberg. Det är den största orten näst centralorten Varberg.

Nöje

Endast 5 km till havet med fantastisk sandstrand med 4-stjärnig camping, flera vandrarhem och bed & breakfast. Här finns bank, Ica supermarket, bensinstation, apotek och vårdcentral. För den hungriga finns här flera matställen samt pizzeria att välja på.

Sport och fritid

Med nära till skog och grönområde är det skönt friluftsliv i Tvååker. Det finns även fotbollsplaner, idrottshall, ridskola och kör man endast 5 km når man havet och sandstränder.

Kommunikation

Med goda busskommunikationer tar du dig lätt in till Varberg centrum på buss 652 eller vidare söderut mot Falkenberg.

Familjeliv

Munkagårdsgymnasiet är en av landets natur- och jordbruksskolor som har flera olika inriktningar och har elever från hela landet. Utbildningarna är många och riktar sig till både gymnasie- och vuxenstuderande. Här finns också grundskola, bibliotek och fritidsgård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.