Karl Gustav Moatånga 7

Karl Gustav Moatånga 7

Slutpris

1 120 000 kr


Karl Gustav— Ullared— Varberg

Karl Gustav Moatånga 7


Slutpris
1 120 000 kr

Karl Gustav— Ullared— Varberg

Mindre villa med vackert läge på landet!

Drömmer du om en idyll på landet? Här får du chans till ett mycket naturskönt och fritt läge men där du ändå känner närheten och tryggheten av grannar på lagom avstånd.

Omgiven av härlig natur bor du fridfullt med en tomt på hela 2 320 kvadratmeter som ger dig härliga odlingsmöjligheter. Njuter, det gör du på den stora härliga altanen oavsett om du själv kopplar av till fågelkvittret eller har bjudit in till fest och hissat upp flaggan i flaggstången som blir ett mysigt blickfång.

När vi går in möts vi av den rymliga hallen med mörkt klinkergolv som sedan går över i ett ljusare laminatgolv som du även finner i det stora vardagsrummet och köket. Den murade öppna spisen med brasinsats sprider en skön värme från vardagsrummet där du har gott om plats för både soffa och stort matbord. I köket får du bra med förvaring bakom de mörka köksluckorna och det stora fönstret över köksbänken blir ett trevligt inslag. Två sovrum, badrum och tvättavdelning.

Friliggande garage/förrådsbyggnad.

Välkommen på visning och njut av vårt vackra inland!


Boarea
106 kvm
Driftkostnad
30 276 kr/år
Tomtarea
2 320 kvm
Rum
3 rum
Såld
2021-12-09

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Karl Gustav Moatånga såldes av oss 2021-12-09. Se alla våra försäljningar i Ullared samt även på Karl Gustav Moatånga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.