Jälluntofta Getterhult 206 / Jälluntofta / Unnaryd / Hylte

Drömhus i Getterhult

Slutpris
1 580 000 kr
Boarea
175 kvm
Driftkostnad
16 015 kr/år
Tomtarea
7 337 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-08-15
Bostaden är såld!

Denna villa på jälluntofta såldes av oss 2020-08-15. Se alla våra försäljningar i Unnaryd samt även på jälluntofta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jälluntofta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Huset i Getterhult utanför Jälluntofta hade tidigare en annan adress. Från Småland plockade man ner huset bit för bit, transporterade det och byggde åter upp det där det står idag. Detta talar ett tydligt språk hur fantastiskt detta hus är när en tidigare ägare valda att flytta huset för att kunna bo kvar i det. På utsidan har man satt stående träpanel och timmerstockarna är synliga från insidan. Vi hittar två badrum, kök, tre sovrum, ett loft och två stora rum som kan användas som vardagsrum. Ett gästhus med carport har byggts i efterhand och här hittar vi ett allrum, sovrum och bastu. Jälluntofta Camping har en fin badplats och är cykelavstånd från huset, det finns även andra alternativ bland sjöarna runt om Getterhult. Detta är ett hus ni inte vill missa och vi välkomnar er därför på visning av Getterhult 206!
OBS! Detta är ett "skyddat köp" och besiktning kommer ske så fort en besiktningsman finns tillgänglig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.