Patriks Väg 6 / Vallda / Kungsbacka

Vallda - centralt

Slutpris
3 265 000 kr
Referensnummer
171 935
Boarea/biarea
139/21 kvm
Driftkostnad
23 990 kr/år
Tomtarea
773 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-06-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Patriks Väg 6 såldes av oss 2014-06-23. Se alla våra försäljningar i Vallda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en plan och soligt tomt med bra insynsskydd ligger detta välplanerade 1-planshus med plats för den stora familjen. Huset består av ett rymligt kök med matplats, vardagsrum med kamin o utgång till uterum, 4 sovrum, badrum, gästtoalett och tvättstuga. Genomgående fina parkettgolv och vitmålade väggar. På tomten finns en friggebod med bastu och relaxrum. Förskola i området samt populära Toråsskolan (F-9) i närheten. Även nära till mataffär, Vallda golfbana, tennishall, vårdcentral, kommunikationer och salta bad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.