Vallda Parkväg 36 / Vallda Park / Vallda / Kungsbacka

FRIKÖPT FASTIGHET MED SOMMARKÄNSLA ÅRET OM - ALTAN OM 50 KVM

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
25 kvm
Driftkostnad
12 600 kr/år
Tomtarea
229 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vallda Parkväg såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Vallda samt även på Vallda Parkväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallda Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett perfekt tillfälle att förvärva en friköpt fastighet på Vallda Parkväg 36! Här bor du i ett trivsamt och populärt område nära salta bad och båtlivet i Lerkils hamn! Bostaden är fördelad på 25 välplanerade kvadratmeter med kök och allrum i ett. Avskilt och mysigt vardagsrum med plats för soffa och soffbord. Ett helkaklat badrum inrett med tvättmaskin. En trappa upp har du ett mysigt sovloft. 2017 installerades en luftvärmepump som ger gott inomhusklimat och låga kostnader.

Utvändigt har du en stor träaltan om 50 kvm belägen i underbart sydvästläge. Här ryms utemöbler, solsängar och loungegrupp under tak. Tomten ligger med fritt- och insynsskyddat läge! Till bostaden ingår en bod med plats för trädgårdsredskap och verktyg. Här har du ett bekvämt boende för dig som söker ett mindre hus där du kan bo året om, med en lagom stor trädgård med närhet till havet och dess svalkande bad!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.