Vallda Parkväg 36

Vallda Parkväg 36

Slutpris

1 900 000 kr


Vallda Park— Vallda— Kungsbacka

Vallda Parkväg 36


Slutpris
1 900 000 kr

Vallda Park— Vallda— Kungsbacka

FRIKÖPT FASTIGHET MED SOMMARKÄNSLA ÅRET OM - ALTAN OM 50 KVM

Nu ges ett perfekt tillfälle att förvärva en friköpt fastighet på Vallda Parkväg 36! Här bor du i ett trivsamt och populärt område nära salta bad och båtlivet i Lerkils hamn! Bostaden är fördelad på 25 välplanerade kvadratmeter med kök och allrum i ett. Avskilt och mysigt vardagsrum med plats för soffa och soffbord. Ett helkaklat badrum inrett med tvättmaskin. En trappa upp har du ett mysigt sovloft. 2017 installerades en luftvärmepump som ger gott inomhusklimat och låga kostnader.

Utvändigt har du en stor träaltan om 50 kvm belägen i underbart sydvästläge. Här ryms utemöbler, solsängar och loungegrupp under tak. Tomten ligger med fritt- och insynsskyddat läge! Till bostaden ingår en bod med plats för trädgårdsredskap och verktyg. Här har du ett bekvämt boende för dig som söker ett mindre hus där du kan bo året om, med en lagom stor trädgård med närhet till havet och dess svalkande bad!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
25 kvm
Driftkostnad
12 600 kr/år
Tomtarea
229 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-30

Mäklarhuset Mölndal

Denna fritidshus på Vallda Parkväg såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Vallda samt även på Vallda Parkväg.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.