Droppstensgatan RH5-1002, 4-5 Rok / Breared / Varberg / Nyproduktion

Nyproduktion i fina Breared!

Nyproduktion Brf Marmorlyckan 2
Pris
3 145 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
111,7 kvm
Avgift
4 328 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

I attraktiva Brearedsområdet i södra Varberg uppför Järngrinden och Mjöbäcks Entreprenad kvarteret Marmorlyckan. I kvarteret byggs både bostadsrätter och hyresrätter i två etapper.

Som en nystart inför 2018 har det beslutats att göra en marknadsanpassning av priserna på radhusen och parhusen i projekt Marmorlyckan. Under december har man dessutom lyckats pressa byggpriserna ytterligare vilket sammantaget nu resulterar i en prissänkning med 400.000 kr på dessa bostadstyper.

Ett bekvämt boende i välplanerade radhus om 4-5 rok med en egen täppa för odling och sköna trädgårdskvällar samt en balkong på det övre planet. Här har du villakänsla men med alla bostadsrättens fördelar. Marmorlyckan är det vänliga kvarteret med plats för alla. Arkitektens tankar om ett boende kring täppa, tun och torg visar tydligt en vision om att kvarteret skall innehålla både sociala mötesplatser och plats för det privata.

De gemensamma ytorna innehåller bl.a lekplats för de mindre barnen att leka på samt även gröna ytor och lummig pergola för alla att samlas vid.

Här bor du nära naturen, havet och Varberg och det mesta du behöver i vardagen. Till Varbergs centrum är det bara ett par kilometer och till Varbergs största strand Apelviken tar det bara några minuter med cykel.

Mer information samt vilka bostadsrätter som fortfarande finns lediga hittar du på www.marmorlyckan.se.

Välkommen med frågor och funderingar till oss på Mäklarhuset!

Sponsrade länkar
Bilder
Exempelbild interiör.
Radhusen har en stenlagd uteplats i anslutning till vardagsrummet samt en balkong.
Planlösning - bottenplan.
Planlösning - bottenplan.
Planlösning - ovanvåning. Önskar du en annan planlösning på ovanvåningen så se under fliken "länkar".
Planlösning - ovanvåning. Önskar du en annan planlösning på ovanvåningen så se under fliken "länkar".
Områdesöversikt.
Områdesbild.
Områdesbild.
Områdesbild.
Områdesbild.
Visa alla 13 bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Kök
  Vita skåpssnickerier, stänkskydd i vitt kakel, bänkskiva i grått laminat och diskbänk med två hoar. Diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro.
 • Badrum
  Tvättmaskin och torktumlare i vit kulör. Spegelskåp, kommod, väggskåp och laminatbänkskiva. Duschblandare och tvättställsblandare. Hörndusch med glasade duschväggar, handdukstork. Blankt vitt kakel och grå golvklinker. Alla badrum har elektrisk komfortgolvvärme.
 • Vardagsrum
  Vardagsrum med öppen planlösning till köket och utgång till uteplats.
 • 2-5 sovrum
  Vitmålade väggar och trestavsekparkett. Ett utav sovrummen har utgång till balkong och ett har en klädkammare i anslutning.
 • Badrum
  Blankt vitt kakel och grå golvklinker. Alla badrum har elektrisk komfortgolvvärme.
 • Entréhall
  Entréhall med granitklinkers.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  111,7 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  5 rum (4 sovrum)
Byggnadssätt
 • Kommentar, byggnad
  Takpannor av betong, ytterväggar i målad betong och energieffektiva fönster med trä på insidan och aluminium på utsidan.
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme med vattenburet radiatorsystem.
  Individuell mätning av kallt o varmt vatten för varje lägenhet.
 • Allmän information
  När du bestämt dig för en lägenhet skrivs ett bokningsavtal. I samband med undertecknandet betalas en bokningsavgift på 25 000 kronor.

  När bostadsrättsföreningen är bildad och kostnadskalkylen är godkänd av Bolagsverket tecknas ett förhandsavtal och ytterligare 100 000 kronor av slutlikviden betalas. Bokningsavgift samt förhandsavgift avräknas på slutlikviden.

  Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen. Senast på tillträdesdagen skall full slutlikvid och eventuella tillval vara betalda och på tillträdesdagen får du dina nycklar till lägenheten.
  Senast tre månader innan tillträde får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. Inflyttning beräknas ske under våren 2019.

  På hemsidan https://marmorlyckan.se/ finns mer information om projektet.
 • Övriga utrymmen
  Kvarteret Marmorlyckan bygger på en småskalig idé kring täppa , tun och torg. Radhusen/parhusen har uteplatser i markplan, egen täppa med plats för att odla blommor och en balkong på det övre planet. Lägenheterna i punkthusen har uteplats eller balkong.

  Den lägre bebyggelsen mot Marmorgatan omsluter en gemensam grön gård mellan husen - tunet. Kring varje tun bor cirka 15 familjer. Här finns plats för växthus eller grönsaksland, en sittplats skyddad av en pergola och en plats för de minsta barnen att leka på. Även punkthusen har ett eget tun.

  Centralt i området i mötet mellan de högre och de lägre husen finns torgen, mötesplatser och naturliga samlingspunkter för alla boende i området. Torgen möjliggör möten över generationsgränserna och har ytor och redskap för träning, basket och boule.
TV/Internet
 • Fastigheten är ansluten till Telias fibernät, abonnemang hos Telia tecknas av respektive bostadsrättsinnehavare alternativt gemensamt av föreningen.
Uteplats
 • Uteplats i anslutning till vardagsrummet.
Balkong
 • Balkong ut från sovrum/allrum.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Bilparkering kommer att erbjudas i kvarteret för cirka 250kr/månad.
  Cykelparkering på gården.
Ekonomi
 • Avgift
  4 328 kr/mån
 • Uppvärmning
  350 kr/mån
 • Hushållsström
  375 kr/mån
 • Hushållsvatten
  300 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  1 025 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,98850
Föreningen
 • Benämning
  Brf Marmorlyckan 1
Området
 • I Breared finns gott om gröna miljöer för utevistelse som inbjuder till rörelse och aktivitet. Motionsspår, cykelleder och närheten till den fantastiska strandmiljön gör det enkelt för dig att ta en joggingtur eller en stärkande promenad längs havet eller i den gröna skogsmiljön. Flera fina golfbanor finns också i närheten.


  Bor du i Marmorlyckan är det läge för dig att börja cykla. Från Marmorlyckan tar det bara tio minuter till centrum, sju minuter till havet och fyra till all service vid Coop stormarknad. Ett nytt gång- och cykelstråk planeras utmed den nya järnvägen och ska binda samman de befintliga stråken och även fortsätta över järnvägstunneln och vidare norrut mot Prästakullen och sjukhuset.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren
Frågor och svar
 • Fråga ställd av Eva den 24 oktober
  Hej! Är ny på det här med bostadsrätter. Hur funkar det med nyproduktioner; är det budgivning på dessa också som gäller eller är det "först till kvarn"?
  Svar från Kajsa Ohlsson
  Hej Eva Det är fasta priser och först till kvarn Vi har kundkväll på torsdag 17-19 om du vill komma hit o få mer info Med vänlig hälsning, Kajsa

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier