Kolonilott, Syrenstigen 1, lott nr 1 / Solvikens koloniförening, Apelviken / Varberg

Kolonistuga! En unik, insynsskyddad oas!

Slutpris
310 000 kr
Boarea
10 kvm
Totalareal
325 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kolonilott, Syrenstigen 1, lott nr 1 såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Varberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solvikens koloniförening, Apelviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kolonistuga! En fantastisk trädgård med många sorters rosor som fyller luften med ljuvliga dofter. Ett angränsande slånbärsbuskage skyddar mot västanvinden och som dessutom gynnar småfågellivet. Förutom alla rosor finns många perenner samt örter av allehanda slag. Ett stort körsbärsträd levererar mycket goda bär, dessutom finns rabarber, smultron, blåbärsbuske mm. I ena hörnet av gräsmattan finns en humlepergola. För att sitta ner och ta en fika eller bara för en stunds avkoppling finns både en syrenberså och en rosenberså. Båda är stenbelagda med natursten, liksom platsen mellan stugan och gräsmattan.
På tomten finns en stuga i lösvirke på 10 m² samt 2 små redskapsbodar, allt är väl underhållet. Trädgårdsbevattning är framdragen och finns vid sidan av stugan med en bänk för diskmöjligheter.
Den årliga medlemsavgiften uppgår till 400 kr och arrendeavgiften är 5 kr/ m², här ingår vattenförbrukning.
Föreningen har gemensam toalett och förråd med gräsklippare och trädgårdsredskap mm. Apelvikens härliga sandstrand cyklar du ner till på 5 minuter!
Parkering sker på gemensam parkeringsplats. För att få köpa en kolonilott i Solvikens koloniförening ska du vara skriven i Varbergs kommun.
För mer info se www.solvikenskoloniforening.se.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration