Kolonilott, Syrenstigen 1, lott nr 1 / Solvikens koloniförening, Apelviken / Varberg

Kolonistuga! En unik, insynsskyddad oas!

Slutpris
310 000 kr
Boarea
10 kvm
Totalareal
325 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kolonilott, Syrenstigen 1, lott nr 1 såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Varberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solvikens koloniförening, Apelviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kolonistuga! En fantastisk trädgård med många sorters rosor som fyller luften med ljuvliga dofter. Ett angränsande slånbärsbuskage skyddar mot västanvinden och som dessutom gynnar småfågellivet. Förutom alla rosor finns många perenner samt örter av allehanda slag. Ett stort körsbärsträd levererar mycket goda bär, dessutom finns rabarber, smultron, blåbärsbuske mm. I ena hörnet av gräsmattan finns en humlepergola. För att sitta ner och ta en fika eller bara för en stunds avkoppling finns både en syrenberså och en rosenberså. Båda är stenbelagda med natursten, liksom platsen mellan stugan och gräsmattan.
På tomten finns en stuga i lösvirke på 10 m² samt 2 små redskapsbodar, allt är väl underhållet. Trädgårdsbevattning är framdragen och finns vid sidan av stugan med en bänk för diskmöjligheter.
Den årliga medlemsavgiften uppgår till 400 kr och arrendeavgiften är 5 kr/ m², här ingår vattenförbrukning.
Föreningen har gemensam toalett och förråd med gräsklippare och trädgårdsredskap mm. Apelvikens härliga sandstrand cyklar du ner till på 5 minuter!
Parkering sker på gemensam parkeringsplats. För att få köpa en kolonilott i Solvikens koloniförening ska du vara skriven i Varbergs kommun.
För mer info se www.solvikenskoloniforening.se.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Apelviken

Fantastiskt läge utmed havet med både sandstrand och klippor. Närheten in till Varbergs city gör detta till en riktig semesterdröm där även fler och fler väljer att bosätta sig permanent.

Nöje

När sommaren är här sprudlar det av liv och rörelse utmed havet och flera olika evenemang anordnas. För dig som gillar att gå ut och äta eller bara ta något gott att dricka så har du bl.a Johns Place som är en av Varbergs mest populära restauranger. Under sommarhalvåret öppnar dessutom flera mysiga matställen upp som snabbt fylls med folk och en härlig stämning. Majas vid Havet brukar bjuda på en härlig konsertsommar.

Sport och fritid

Surfarnas paradis! Apelvikens fantastiska strand är en av norra Europas bästa vindsurfingstränder. För dig som inte redan är en inbiten surfare finns här så du kan hyra utrustning eller ta kurser. SUP - Stand Up Paddelboarding är något som vuxit de senaste åren och som man ser mer av även här. För dig som hellre håller dig på land och tar fridfulla promenader eller löpturer så kan du förutom att följa strandkanten utmed Apelviken njuta av den vackra vyn utmed strandpromenaden som tar dig ändå in till Varbergs fästning och centrum. I närheten finns inomhusanläggning för dig som vill spela Padel och på Varbergs Kusthotell finns gym och spa.

Kommunikation

Med bil når du Varbergs centrum på bara några minuter och för dig som hellre tar cykeln eller går så följer du bara strandpromenaden utmed havet.

Familjeliv

Skolor och förskolor finns på cykelavstånd så även matbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral, tandläkare mm. Under sommaren finns även en matbutik vid Apelvikens camping.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.