Häggstigen 34, Solvikens koloniförening, kolonilott nr 34 / Apelviken / Varberg

Kolonistuga -för dig som gillar trädgård och att påta

Slutpris
300 000 kr
Boarea
10 kvm
Totalareal
300 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Häggstigen 34, Solvikens koloniförening, kolonilott nr 34 såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Varberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Apelviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kolonistuga i populära Solvikens koloniförening! Tomten är på 300 kvm med mängder av perenner, ett stort urval av pioner, ett äppelträd, magnolia, rabarber, mm. På tomten finns en stuga på 10 kvm samt en redskapbod. Trädgårdsbevattning är framdragen och finns vid sidan av stugan.
Den årliga medlemsavgiften uppgår till 400 kr och arrendeavgiften är 5 kr/ m², här ingår vattenförbrukning.
Föreningen har gemensam toalett och förråd med gräsklippare och trädgårdsredskap mm. Apelvikens härliga sandstrand cyklar du ner till på 5 minuter!
Parkering sker på gemensam parkeringsplats. För att få köpa en kolonilott i Solvikens koloniförening ska du vara skriven i Varbergs kommun.
För mer info se www.solvikenskoloniforening.se.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration