Påskbergets koloniförening, lott nr 38 / Påskberget / Varberg

Drömmig kolonistuga i funkisstil och med stor terrass

Slutpris
320 000 kr
Boarea
10 kvm
Totalareal
400 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Påskbergets koloniförening, lott nr 38 såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Varberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Påskberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmig kolonilottsstuga! Nyligen renoverad kolonistuga om 10 kvm med terrass och platsbyggd utegrupp. Smakfullt inredd stuga med vask och skjutdörr ut till terrassen. En trädgårdstäppa, perfekt för odling och för gröna fingrar. Trevligt och soligt läge i området. Det finns vatten på tomten och det ingår i årsavgiften. Denna koloni ligger vackert intill Påskbergsskogen och motionsslingan vid Breared.

Påskbergets koloniförening startade 1948 och består av 42 kolonilotter med tomtstorlek om ca 400 kvadratmeter. Det finns en toalett och en kompost i området. Årsavgiften 2019 är 3000 kr.
Man måste vara skriven i Varberg kommun för att få köpa en kolonilott.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration