Påskbergets koloniförening, lott nr 38 / Påskberget / Varberg

Drömmig kolonistuga i funkisstil och med stor terrass

Slutpris
320 000 kr
Boarea
10 kvm
Tomtarea
400 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Påskbergets koloniförening, lott nr 38 såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Varberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Påskberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmig kolonilottsstuga! Nyligen renoverad kolonistuga om 10 kvm med terrass och platsbyggd utegrupp. Smakfullt inredd stuga med vask och skjutdörr ut till terrassen. En trädgårdstäppa, perfekt för odling och för gröna fingrar. Trevligt och soligt läge i området. Det finns vatten på tomten och det ingår i årsavgiften. Denna koloni ligger vackert intill Påskbergsskogen och motionsslingan vid Breared.

Påskbergets koloniförening startade 1948 och består av 42 kolonilotter med tomtstorlek om ca 400 kvadratmeter. Det finns en toalett och en kompost i området. Årsavgiften 2019 är 3000 kr.
Man måste vara skriven i Varberg kommun för att få köpa en kolonilott.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.