Häggstigen 50, Solvikens koloniförening -lott nr 50

Häggstigen 50, Solvikens koloniförening -lott nr 50

Slutpris

550 000 kr


Apelviken— Varberg

Häggstigen 50, Solvikens koloniförening -lott nr 50


Slutpris
550 000 kr

Apelviken— Varberg

Förverkliga kolonilottsdrömmen!

Drömmer du om en plats där du kan tillåta dig själv att vara i nuet för en stund, en plats där du kan skapa, odla och påta? Då kanske denna fantastiska kolonilott med hörnläge kan vara något för dig!

Solvikens koloniförening är en populär förening belägen mellan Breared och Apelviken bestående av totalt 51 lotter i varierande storlek.

Innanför staketet (som är både kanin och rådjurssäkrat) finns den prunkande trädgården som är som en alldeles egen oas, med olika "rum" mellan anlagda stengångar och rabatter som ramas in av stilrena cortenkanter. På lotten finns en mysig stuga med el indragen och bekvämlighet såsom både kylskåp och induktionsplatta och en bod till förvaring av redskap. Vatten finns indraget på tomten och ingår i den årliga arrende- och medlemsavgiften som är på totalt 2 080 kr. Säljaren har en förteckning över alla växter och träd i trädgården och för att nämna ett urval finns bland annat på 2 äppelträd, bigarråträd, japanskt körsbärsträd, 3 magnolior, blåregn, rosor, pioner, blåbär, grönsaksodling, klätterhortensia och mycket mer.

Läget är perfekt och hörntomt ett stort plus. Ett stenkast från Apelvikens badstrand med allt det har att erbjuda. Varva trädgårdsmästeriet med att cykla ner till havet för ett dopp i det blå.

Det finns en gemensam föreningsstuga på området där även toalett finns att tillgå och parkering sker utanför koloniområdet på gemensam parkeringsplats.

Kolonilotten ska användas för koloniträdgårdsändamål. Det är inte tillåtet att använda kolonilotten för övernattning.
Medlemmen äger rätt att uppföra/bibehålla en stuga på 10 kvm, utan rätt till boende på lotten samt ett växthus/förråd på 6 kvm.
Medlemmen är skyldig att vara folkbokförd i Varbergs kommun och ska vid anfordran styrka detta förhållande.


Driftkostnad
6 393 kr/år
Totalareal
280 kvm
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Häggstigen såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Häggstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.