Brearedsvägen 89

Brearedsvägen 89

Slutpris

3 750 000 kr


Breared— Varberg

Brearedsvägen 89


Slutpris
3 750 000 kr

Breared— Varberg

120 kvadratmeter i ett plan nära havet - perfekt för en stor familj!

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade lägenhet i Breared, Varberg! Med sina generösa 120 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för en stor familj att trivas i. Läget är perfekt, med närheten till havet och ett barnvänligt område runt knuten.

Redan när du kliver in i lägenheten möts du av en lyxig och smakfull atmosfär. Köket imponerar med sin vackra bänkskiva i granit, luckorna i en stilfull dovare kulör och den fristående köksön där du kan njuta av ditt morgonkaffe. Skön känsla med alla fönster och här finns också gott om plats för att duka upp till trevliga middagar. Öppet mot vardagsrummet där hela familjen kan samlas och njuta framför den platsbyggda och stilrena bokhyllan. Master bedroom är rymligt och har platsbyggda garderober samt en praktisk walk-in-closet. För barnen finns två ytterligare sovrum och om behovet skulle uppstå kan det extra allrummet enkelt förvandlas till ännu ett sovrum. Lägenheten har dessutom två lyxiga badrum, ett med badkar och ett med dusch. Detta är särskilt praktiskt när alla ska göra sig i ordning på morgonen.
Från matplatsen tar du dig ut till den härliga uteplatsen, som delvis är inglasad och ger möjlighet att njuta av utomhuslivet även under svalare dagar med sämre väder. Stort plus för den generösa storleken! Altanen omges av en vacker avenbokshäck som skapar en privat och rogivande atmosfär.

I Breared finns mycket av det du behöver i vardagen som bl.a Stora Coop, Kronans apotek, Systembolaget, Big thai, Zup Burger och Stantons pizzeria, vårdcentral och tandläkare m.m. Här finns även vackra motionsslingor, stort gym, padelhallar, en mycket populär skatepark och MTB-spår för den som gillar att hålla sig aktiv. Att Breared är ett attraktivt område att bo i är lätt att förstå med det fina läget där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand. Under sommarhalvåret njuter man lite extra här med salta bad och alla mysiga sommarrestauranger som precis slagit upp dörrarna. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.

Välkommen att anmäla intresse redan idag!


Boarea
120 kvm
Avgift
7 105 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-28

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Brearedsvägen såldes av oss 2024-06-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Brearedsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.