Bandholtzgatan 4 / Centrum / Varberg

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 686 kr/mån
Driftkostnad
146 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bandholtzgatan såldes av oss 2015-02-04. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Bandholtzgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ultimat läge mellan torget och havet! Ljus och rymlig 2:a med fönster i tre vädersträck och utsikt över både havet och fästningen. Skön stor balkong i västerläge och även tillgång till gemensam uppvuxen trädgård. Ultimat läge med promenadavstånd till det mesta. På några minuter kan du gå till strandpromenaden eller in till affärer och restauranger i city. Välkommen hem till ditt drömboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.