Blåklintsstigen 2 / Varberg Karlberg / Varberg

Slutpris
3 900 000 kr
Referensnummer
205 269
Boarea/biarea
174/10 kvm
Driftkostnad
29 559 kr/år
Tomtarea
550 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2014-11-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåklintsstigen såldes av oss 2014-11-16. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Blåklintsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Varberg Karlberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på återvändsgata ligger denna välskötta villa med modern o ljus känsla. Huset har ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till en härlig uteplats. Huset har synliga tegelväggar invändigt vilket ger en gedigen och ombonad känsla. För familjen finns här plats att växa, här finns 5 bra sovrum. Övre plan har ett rymligt allrum med utgång till balkong i söderläge men även dusch och bastu för lite rekreation. Huset gränsar till grönområde med en fin o nyrenoverad lekplats och bmx-bana, grundskola och dagis finns runt knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.