Brages gränd 89

Brages gränd 89

Slutpris
3 500 000 kr

Brages Gränd— Varberg

Brages gränd 89


Slutpris
3 500 000 kr

Brages Gränd— Varberg

Radhus med gavelläge! Nytt yttertak och inglasat uterum. Barnvänligt område.

Välkommen till ett välhållet radhus med gavelläge på omtyckta Brages gränd. Här bor du barnvänligt, lugnt och trivsamt. Lättskött tomt med bl.a doftande lavendel, daggkåpa, rosor och plommonträd som fint ramas in av en skyddande häck. Entréplan fördelar sig på kök, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, helkaklat badrum och praktisk groventré/tvättstuga. En trappa upp finns allrum, 3 sovrum och ett badrum med badkar. Känner du att du skulle behöva några kvadratmeter till så finns det tillbyggnadsmöjligheter.

Nära mataffär, vårdcentral, apotek, ishall, simhall, gym, friluftsområde, skolor och förskolor. Via samfälligheten i området finns möjlighet att låna en gemensamhetslokal kostnadsfritt för möte, bastu och fest. Brages gränd förfogar även över två fordonstvätthallar så du smidigt kan tvätta bilen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
118/21 kvm
Driftkostnad
45 826 kr/år
Tomtarea
273 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-14

Mäklarhuset Varberg

Denna radhus på Brages gränd såldes av oss 2023-12-14. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Brages gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad