Brearedsvägen 89

Brearedsvägen 89

Slutpris

2 550 000 kr


Breared— Varberg

Brearedsvägen 89


Slutpris
2 550 000 kr

Breared— Varberg

Superfin tvåa med havsutsikt!

Här tar vi hissen upp till femte våning som kommer bjuda oss på en underbar utsikt över havet och omgivningarna! Huset byggdes så sent som 2019 så här finns den härliga känslan av nyskick kvar. Lägenheten bjuder på ett ljust och stilrent kök med en köksö för skönt barhäng och här finns även plats för matbord. Öppet mot vardagsrummet som har fönster åt två håll och utgång till den generösa balkongen som är snyggt inglasad och där det höga läget ger oss en vacker utsikt ut över havet och området. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och ett sovrum.

Att Breared är ett attraktivt område att bo i är lätt att förstå med det fina läget där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand som även är ett paradis för surfaren och för dig som gärna njuter på SUP-brädan. Här finns även mycket av det du behöver i vardagen som bl.a stor matbutik, apotek, vårdcentral, nyöppnad blomsterbutik, systembolag, skolor, förskolor och för vårt eget välbefinnande finns sköna motionsslingor, stort gym, padelhall och en mycket populär skatepark. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.

Toppskick och fantastiska omgivningar gör detta till ett hem att njuta av!


Såld
2021-01-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.