Buaråsvägen 3 / Trönningenäs / Varberg

Slutpris
3 225 000 kr
Referensnummer
104 794
Boarea
109 kvm
Tomtarea
2 062 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Buaråsvägen 3 såldes av oss 2014-08-07. Se alla våra försäljningar i Varberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trönningenäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt och vackert ligger denna välskötta villa alternativt fritidshus. Härifrån har du vacker utsikt över vattnet och Getteröns fågelreservat. För den vinintresserade finns här en vinkällare med det lilla extra. Inne har du ett stort och ljust allrum med värmande braskamin. Allrummet är i etage och har en härlig rymd med sitt tak upp i nock. Den stora altanen når du både ifrån köket och allrummet och här har du många sköna kvällar att avnjuta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.