Göteborgsvägen 2 / Varberg Norrdal / Varberg

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
54 272
Boarea
91 kvm
Avgift
5 233 kr/mån
Driftkostnad
1 750 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Göteborgsvägen såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Göteborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Varberg Norrdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket ljus bostadsrätt med fönster i tre väderstreck! generösa utrymmen, öppen planlösning och härlig balkong. Huset byggt 2008 och hiss finns som går hela vägen ner till källaren där man kan hyra garageplats. Stort källarförråd. Föreningen har en trivsam gemensam innergård med lekplats. Nära till allt, både city, mataffär, tågstation och till härliga havsbad. Ca 10 min promenadväg till Varbergs torg. Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.