Granitvägen 23 C lgh 1101 / Varberg Söder / Varberg

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
3 764 kr/mån
Driftkostnad
324 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2014-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Granitvägen 23 C lgh 1101 såldes av oss 2014-12-17. Se alla våra försäljningar i Varberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Varberg Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva Söder finns nu denna fina 3:a till salu. Lägenheten är renoverad under senare år och i mycket gott skick. Här finns ett ljust kök, vardagsrum, helklaklat badrum, 2 sovrum, klädkammare samt en inglasad balkong i västerläge. Vacker utsikt mot innergården med gemensam uteplats. Här bor du med närhet till havet, stranden, vår vackra strandpromenad och det härliga promenadstråket längs Hästhagaberget. Centrum, skola och förskola finns på gångavstånd. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.