Kiselgatan 29

Kiselgatan 29

Slutpris

3 750 000 kr


Breared— Varberg

Kiselgatan 29


Slutpris
3 750 000 kr

Breared— Varberg

Radhus med havs- och naturnära läge i populära Breared!

Välkommen till detta fantastiska radhus med gavelläge i det populära området Marmorlyckan i Breared! Här erbjuds du ett hem med en härlig atmosfär och enastående ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Med sin generösa takhöjd ger detta hem en känsla av rymd och frihet.

På entréplanet finner du en välplanerad och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, perfekt för sociala sammankomster. Här har du även direkt utgång till den mysiga altanen i nordvästläge. Dessutom finns ett fullt utrustat badrum med tvättmöjligheter samt ett praktiskt förråd på detta plan. En våning upp väntar tre sovrum varav ett med utgång till balkongen, ett allrum med egen klädkammare och ytterligare ett helkaklat badrum.

Detta är verkligen ett drömhem där du kan uppleva den sköna villakänslan utan att behöva lägga tid och ansvar på det yttre underhållet. Missa inte chansen att få bo i detta välplanerade och ljusa radhus.

I Breared finns mycket av det du behöver i vardagen som bl.a Stora Coop, Kronans apotek, Systembolaget, Big thai, Zup Burger och Stantons pizzeria, vårdcentral och tandläkare m.m. Här finns även vackra motionsslingor, stort gym, padelhallar, en mycket populär skatepark och MTB-spår för den som gillar att hålla sig aktiv. Att Breared är ett attraktivt område att bo i är lätt att förstå med det fina läget där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand. Under sommarhalvåret njuter man lite extra här med salta bad och alla mysiga sommarrestauranger som precis slagit upp dörrarna. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.

Välkommen hem!


Boarea
112 kvm
Avgift
4 911 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Varberg

Denna radhus på Kiselgatan såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Kiselgatan.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.