Magasinsgatan 59A

Magasinsgatan 59A

Slutpris

1 705 000 kr


Öster— Varberg

Magasinsgatan 59A


Slutpris
1 705 000 kr

Öster— Varberg

Totalrenoverad etta. Ljusa, luftiga kvadrat med stort kök och ett helkaklat badrum

Välkommen till denna totalrenoverade etta med högt till tak och fönster åt 3 väderstreck. Bostaden har genomgående vita väggar och skön vattenburen golvvärme under parkettgolvet.

Du kommer in i en rymlig hall med 2 garderober. Till vänster ligger ett stort, fint kök med gråa luckor och plats för matbord. I hallen är det helkaklade badrummet med egen tvättmaskin och torktumlare placerat. Därefter ligger det möblerbara rummet som rymmer både säng, soffa och skrivbord. Yteffektivt, ljust och luftigt!

Låg månadsavgift på 2325 kr där värme och vatten ingår. Föreningen kräver inte att du skriver dig på adressen.

Ska du gå på Peder Skrivares gymnasieskola eller Campus och behöver egen bostad? Då är läget här helt perfekt nära och bra. Du har även NG:s Livs, som är en lite lokal mataffär, runt husknuten och du har gång- och cykelavstånd till allt annat.

Brf Lilla Trädlyckan, är en nyare bostadsrättsförening med 7 lägenheter och 4 parkeringsplatser med separat kö. Huset totalrenoverades 2020.


Boarea
38.6 kvm
Avgift
2 335 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-27

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Magasinsgatan såldes av oss 2021-07-27. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Magasinsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.