Månskensvägen 21

Månskensvägen 21

Slutpris

3 700 000 kr


Apelviken— Varberg

Månskensvägen 21


Slutpris
3 700 000 kr

Apelviken— Varberg

Mysig stuga med havsutsikt i magiska Apelviken!

Drömmen om semester och lata dagar i Apelviken kan bli sann! Denna stuga på arrendetomt bjuder på ett mysigt allrum med öppen spis och skjutparti ut till altanen där ena delen är under tak, rymligt kök, helkaklat badrum med dusch och 2 sovrum. Du har havsutsikt från både allrummet, altanen och framsidan av trädgården, en ständig påminnelse om det korta avståndet ner till havet! Ett bra läge i området där baksidan angränsar mot naturmark med berg och skogsdunge. Här står ytterligare en altan att njuta på som tidigare var intill en gäststuga som inte längre finns. Gångavstånd till den långa härliga sandstranden med salta bad och surfmöjligheter. De solvarma klipporna bjuder in till ljuvlig picknick och krabbfiske. Sommartid njuter du på de mysiga restaurangerna som ligger utmed havet och här ges en skön puls. Du har även smidig närhet till Breared med mycket bra service som bl.a Stora Coop, Systembolaget, apotek, gym, padelhallar, skatepark, cykelbana och motionsslinga.

Vi ses i Viken, varmt välkommen på visning!


Boarea
59 kvm
Arrende
13 500 kr/år
Driftkostnad
29 135 kr/år
Totalareal
500 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-20

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Månskensvägen såldes av oss 2022-06-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Månskensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.